Libiku, v mnoha západoevropských zemích je porod doma v legislativě ošetřený (on je koneckonců ošetřený legislativně i v ČR, aspoň jsem si nikdy nevšimla, že by byl zakázaný, tudíž na něm není nic protiprávního) a všude je tam standard hrazený ze ZP u porodu doktor. Teda v Německu je v zákoně, že u porodu musí být PA a o doktor není povinnost, nicméně já u porodu měla i tu doktorku, držela mě za ruku, mlčela a čuměla jak puk. Ale pojišťovna proti proplacení dr. nic nenamítala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.