V posledním těhotenství jsem žádné testy neabsolvovala, jediná diagnostika byla UTZ v termínu porodu kvůli dostatečnosti placenty. Učinila jsem to po zralé úvaze, že děti obě chci takové jaké jsou a co se má stát stane se. Jsem ráda, že na mě nikdo nečinil žádný nátlak ohledně další diagnostiky a mohla jsem si svobodně zvolit o jakou péči mám zájem. Oproti předchozím těhotenstvím jsem si ušetřila hodně stresu, zmatku a probrečených nocí.
Pokud někdo není schopen či ochoten porodit nemocné, postižené nebo mrtvé dítě a jít na potrat ano, je diagnostika na místě, ale myslím, že by většina testů měla probíhat až na vyžádání a možná i s finanční spoluúčastí rodičů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.