Rybano,
můj první syn byl takový...Denně jsem řvala a chtěla ho někam dát, na výchovu, nevim, měla jsem pocit, že tohle se nedá zvládnout...
byla jsem u psychologa a i u psychiatra, doporučili mu tlumení, odmítla jsem...Dávala jse m nootropika,vitamín B, vyhýbala se situacím,který spouštěly záchvaty-teda spíš jsem se sažila jim vyhýbat...
Není to výchovou, měla jsem pocit,že kdybych se rozkrájela, objela všechny psychology světa, kdybch se na hlavu stavěla,nic nepomůže...
Nejhorší to bylo asi v pěti šesti letech...Pak to pomalu začalo slábnout, některý dny byly už i docela normální..Dneska mu je jedenáct, šílenej je občas taky, scény častý, špatně se ovládá, ale už to jde, obzvlášť když vím,že výchovou to není a že prostě takovej je...Určili jsme si nějaký hranice, na normální jedince vlastně nízký, ale pro nás dostatečný a na těch trvám,na spoustě dalších věcech, pro někoho třeba i zásadních ne...
Mám další dvě děti, na výchovu jednoduchých, běžných...
. Je to hodně velký rozdíl, jsem ráda, že takhle náročný je jen to jedno dítě, naučili jsme se s tím fungovat....
Moc velký zlepšení nečekej, to tě asi moc nepotěším,že jo.
. Asi bych ti radila brát ho takovýho,jakej je, ale určit si fakt určitý hranice, který by neměl překračovat, na kterých budete oba s manželem trvat...Držím palce...