| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, tak třezalku jsem užívala měsíc v kuse, když jsem měla podzimní splíny, protože jsem nechtěla baštit antidepresiva. Bylo mi po ní šííííleně. Psychiatrička mi potom řekla, že jsem cvok, že jí užívám, že má mnohem víc vedlejších účinků než SSSRI antidepresiva. Ty jsem sice nakonec nemusela užívat, ale Třezalku už nikdy. Navíc je na ní uvedeno, že zvyšuje fotosenzitizaci. A skutečně, nemohla jsem se po ní vůbec opalovat, okamžitě jsem se spálila. Myslím, že takovéhle bylinky by se v těhotenství neměly užívat vůbec. Být tebou nahlédnu do Ingeborg Stadelmanové (ta její tlustá oranžová kniha o porodu). Hodně tam píše o bylinkách. Stejně tak Maria Treben. Pokud vím, meduňka před spaním se těhotným doporučuje dokonce i v klasických knížkách o těhotenství. Já jsem taky v těhotenství trpívala na nespavost, místo bylinek jsem si pouštěla Přátele do sluchátek. Bylo to skvělý uspávadlo. Přeju pohodové těhoteství

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.