Od šesti nedělí beru antikoncepci,při cerazette to ještě jakžtak šlo,ale po ukončení kojení jsem ji změnila a pak to začalo neustále špatná nálada,depky a nechuť k sexu(nebo jen velmi malá chuť)Brala jsem antiko Minervu po roce jsem ji změnila teď beru asi 5 měsíců Lunafén a pořád to stojí za prd.. Chci se zeptat jestli má cenu změnit opět antikoncepci?Nebo je lepší najít jiný způsob ochrany? Když jste přestali brát antiko za jak dlouho se dostavila chuť na sex a nálada se zlepšila? Uvažuju o antikoncepčních čípcích jsou spolehlivé,máte zkušenost?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.