Můj manžel to má také tak - televize, počítač a ještě k tomu sex! Celý den vydrží sedět před TV a čumět na kriminálky - k tomu si to zapne na plný koule, že málem ohluchnu..... Další jeho vášeň je hrát strategické hry v pc...... a když mu zbyde čas tak vyžaduje sex - co s takovým chlapem? Neuklízí, nepomáhá mi doma, hrát si s dětma nemá čas když věčně čučí na bednu nebo na PC - ach jooooooo kolikrát mi přijde jako další dítě a ne jako manžel - s žádnou aktivitou nepřijde, já ho musím do všeho dokopat - on nemá zájem něco podnikat, jet někam na výlet, jít na procházku - prostě nejradši čučí na bednu nebo na hry...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.