A po nocích , kdyz milackove spinkali, jsem chodila a libala jim malinkata chodidla..Dnes ma ten starsi osmactyricitky a ten mladsi ho rychle dohani. A moje laska k nim ? Ve chvili, kdy jsem si poridila partnera a svou pozornost a veskerou peci napnula na chlapa a ne na deti - si chlapsi ulevne vydechli, okamzite prestali stonat / a to prosim do dvou mesicu byli bez leku na imunitu /a dnes musim priznat, ze jsem to znacne prehanela. Ale to si asi musi kazdy zjistit sam. Dobry lecidlo na maminovskou uzkost je Skautsky oddil. Teda takovou davku samostatnosti, co s nadsenim vstrebavaji moji synove by do nich kdokoliv jiny asi nedostal.A jde jim to naramne k duhu. Helena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.