| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dokdy má dítě věřit „na Ježíška“?

Magdo, připadá mi opovážlivé někomu vyvracet, co cítí s tím, je tomu vlastně nerozumí ... ty tomu rozumíš líp. Myslím, že když pětiletá dcerka vyjadřuje své rozladění a zklamání, znamená to, že ještě fakt nebyl čas jí to říkat. Její reakci bych důvěřovalam, stejně jako pocitům (tuším) Ecim nebo jaké pisatelky (nemám tu diskusi tak zmáknutou). Připadáš mi dogmatická, ty víš prostě nejlíp, že Vánoce jsou komerční humbuk a matení smyslů a jako takové v podstatě úplně k ničemu. Jenže každý to prožívá jinak a bylo by dobré to respektovat. Pro mě samotnou jsou Vánoce časem krásným, jedinečným a magickým z mnoha důvodů. Světla, vůně, chutě, pospolitost, díky synovi k nám letos zavítal i Ježíšek (kdybys viděla ty rozzářené oči, můj muž skoro brečel!). Vidím v tom velkou krásu a kdo to takhle nevnímá či neumí vnímat - jeho věc, třeba se zahojí na něčem jiném. Ale na mé Vánoce mi nesahejte!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.