Přidat odpověď
Já už jsem tu jednou psala, že mám dojem, že se asi nějak nehodím do dnešní doby.... prostě nerozumím tomu, jak můžeš takhle přemýšlet, uvažovat a žít. Samozřejmě, že tě neznám a tak mi ani nenáleží žádné právo tě "soudit", nicméně píšeš... "a tak teď do mě"
Podle toho, co zde píšeš, nevíš ani sama co chceš, máš poněkud zvláštní žebříček hodnot, které v životě uznáváš, nevážíš si toho co máš, nevážíš si ani svého manžela......Nejsi přece malé dítě, kterému jde těžko vysvětlit, že prostě v životě nemůže mít všechno? A už malé děti vědí, že některé věci se prostě nedělají......
A nezlob se na mě, tak jak žiješ teď, to nepůjde dlouho... pravda vždy vyplave na povrch (ať to chceš nebo ne) a pak už bude možná pozdě. Asi by sis měla nejprve uvědomit, co od života očekáváš a jak jej chceš prožít. Ve věčných lžích a podváděním? Co pro tebe vůbec znamená manželství? Co pro tebe znamená manžel? Zkus se nad tím zamyslet.......
1) mám báječného manžela a dvě stejně báječné děti, přesto mám milence - naprosto nepochopitelné (tedy pro mě)
2)milence nemám jen na to jedno, ale je mi s ním tak celkově moc fajn.Dost si rozumíme, hodně spolu mluvíme, smějeme se a je mi s ním moc fajn.
jenže s manželem taky - tomuhle taky moc nerozumím - mám kamarády (muže) s kterými je mi taky moc fajn, s kterými mluvím, směju se s nimi a přesto to nejsou mými milenci - takže vlastně je možný říct, že ho na to jedno máš
3)Vždycky když se vracím od milence tak mám špatné svědomí, že toho mýho tak podvádím a ubližuju mu. On chudák nic netuší a doufám, že ani nikdy tušit nebude - věř mi, pokud to bude pokračovat, dozví se to
4)je tu jeden velký problém a to je, že mě můj muž fyzicky vůbec nepřitahuje - no tak to teda problém je.... ale vždyť sis ho vzala a máš s ním děti, ne? Asi se moc nezměnil... a pokud ano a pokud na sebe nedbá a nechce s tím nic dělat tak přece existujou další možnosti, jak mu vysvětlit, že pokud se sebou něco neudělá, tak to může mít dost velký vliv na váš intimní život, ne?
5)Ted mám velké dilema, jestli si nechat oba( což by se mi líbilo asi nejvíc) nebo ještě vyčkat(scházíme se pár měsíců) nebo se vykašlat na milence??........manžela bych asi neopustila - tak tady je asi špatně položená otázka, ne? Nejprve si odpověz na otázky, které jsem položila na začátku. Pokud si uvědomíš, co pro tebe tvůj manžel a manželství jako takové znamená, budeš vědět, zda chceš zůstat s manželem nebo ne. Otázka, zda si "nechat oba dva" mi přijde tak nějak "mimo mísu".
Předchozí