| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kdysi jsem na Rodinu chodila a po dlouhé přestávce se sem nedávno vrátila.

Jsem rozvedená, rozvod proběhl po té, co při autonehodě zemřelo naše dítě. Zavinil ji manžel (byl v tom alkohol a jeho frajerství), já mu nedokázala odpustit a tak jsme se rozvedli. Já jsem se odstěhovala do velkého města, našla si práci ve velké firmě, pracuji jako jediná ženská v naší sekci a postupně se mi dařilo se od minulosti odpoutat.
Asi před rokem se nám vyměnil šéf, starý odešel do důchodu a přišel mladý, celkem nemluvný kluk. Což mi vyhovovalo, sice jsem se záměrně netajila čím jsem prošla, ale dařilo se mi o tom nemluvit, takže kolegové jem ví, že jsem rozvedená.

Úplnou náhodou jsem pak na svého nového šéfa narazila, když si vedl v parku syna na hřiště a hádal se s jeho babičkou. Nedalo se tomu setkání vyhnout a tak jsem pozdravila a mizela jak to nejrychleji šlo. Pak jsem s ním dělala na projektu, často dlouho do noci a jednou z něho vypadlo, že se omlouvá, že musí odejít, neb mu babička (tedy jeho tchýně) odmítla hlídat a na vysvětlenou dodal, že je vdovec. Postupně jsme se skamarádili, já jsem se mu nakonec taky svěřila, jaký mám šrám na duši.

No a v prosinci bylo potřeba, aby byl v dva týdny mimo město. Těsně předtím u nich doma vypukla válka. Už dřív si stěžoval, že babička je na syna moc přísná, že ho nikdy neměla moc ráda, ale že už to přehání. Válka vypukla ve chvíli, kdy babička vzala malého do svého bytu a on tam míčem rozbil starožitnou vázu. Babička trvala na tom, že za trest po stromečkem nebudou žádné dárky, Milan trval na tom, že budou. Babička nakonec řekla, že když budou dárky, ona nebude dál hlídat. "Výbuch" nastal ve chvíli, kdy mu babička volala do práce, že vyhodila všechny mlsky nachystané pro malého k Mikuláši, protože Martínek nechtěl večeřet (Mikuláš má přinést jenom uhlí a brambory). Milan vybuchl, poslal ji do háje a začal řešit hlídání. A já jsme se nabídla...

Prostě jsem dva týdny před vánocema byla u nich doma a s Martínkem chystala vánoce. Měla jsem strach, jestli není rozmazlený, ale on je spíš vystrašený, totálně vycvičený a vynervovaný mrňous. Myslela jsem, že to skončilo Milanovým návratem, ale na Štědrý den dopoledne u mě zazvonili s velikou kytkou a prosbou, abych byla u nich (oficiální důvod byl, že neumí usmažit kapra). Svátky jsme prožili v podstasě společně a já jsem včera dostala další kytku a Milan chce, abych se k nim přestěhovala.
Já teď nevím. Oba dva mám ráda, ale mám strach. Co bude, když nám to nebude klapat? Není to moc brzy? A už vůbec si neumím představit, co a jak. Holky, já se s Milanem zatím jenom líbala ~f~ a najednou bych se k němu měla stěhovat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.