| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myšutko, je to prostě podle mě moc rychlý. A je sice fajn, že si zakladatelka sedne jak s tím otcem, tak s chlapečkem, ale bála bych se toho, jak poznám, jestli mě ten člověk chce kvůli mně, nebo kvůli tomu, jak dobrou chůvou jsem jeho dítěti.
A kvůli tomu - takže kvůli sobě (a tomu, abych neinvestovala do vztahu, kde mě chce někdo spíš jen využít k péči o dítě, ale není v tom moc osobně) a taky kvůli tomu malému (aby se nenafixoval na náhradní mateřskou osobu, která mu za půl roku zase zmizí, protože zjistí, že to bylo všecko od začátku špatně) bych řekla, že ne.
A přidám ještě to, že od toho tatínka to není moc prozíravé, stěhovat si partnerku domů takhle narychlo. Protože ani on zatím nemůže tušit, co z toho bude a nebude - je to příliš rychlé. Prozíravé by to ovšem bylo pouze z hlediska toho, že si nebude muset lámat hlavu s vyzvedáváním ze školky, to ano.
Může to znít krutě, ale já na telenovely nevěřím a když něco telenovelu až příliš připomíná, považuju za rozumné zpozornět.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.