No, asi takto: Když mě napadl soused - podotýkám bylo to jednou a nezmrzačil mě, zavolala jsem policii a ta přijela a sepsala protokol. Na souseda jsem podala trestní oznámení za napadení. Trestní oznámení sice nepřijali, ale vše postoupili na OÚ, kde se to řešilo jako přestupek a onen soused dostal pokutu...
Pokud vím, tak za napadání osob ve společné domácnosti lze agresora vykázt na nějakou dobu (mám pocit, že 10 dní) z domácnosti. Jde o to, že babička musí jít věc nahlásit osobně, aby s ní sepsali protokol. Telef.oznámení většinou odbydou tímto způsobem - tedy pokud je nežádá o pomoc aby přijeli. A´t na policii zajde a trvá na sepsání protokolu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.