Haverko chápu tvou obavu se stěhováním Příběh je jako s filmu , ale on život takový je Nevím co bych sama dělala a radit je blbost Jen spíše jednej dle svého srdce Vím, že člověk pro dítě udělá cokoli , zvlášt když je rodinný typ.Já s manželem jsme se brali po 3 měs chození ,z toho jsem byla 2 měsíce už těhotná a bylo to naše rozhodnutí Přiznám se není to sexuální idol pro mě, ale je bezva otec a manžel snad Ale jde to , klape to a jsem vlastně spokojená a snad i dětičky . Prostě to byl risk Přeji ti hodně štěstí a klukům taky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.