Já to měla podobně ve své první práci. Vydržela jsem, i když první měsíce se mi při otevření dveří kanceláře chtělo zvracet. Ale nikdy ze mně hvězda nebyla. Možná jsem si vybrala obor, na který se nehodím (jsem spíš vědecký typ a tahle práce vyžaduje mj. rychlé reakce a vyhodnocení situace). Mě to ale moc baví a za to utrpení mi práce stojí (samozřejmě, že se utěšuju tím, že jednou budu dobrá). No za chvíli se tam budu vracet po pěti letech doma a je mi jasné, že budu zase na začátku. Snažila jsem se doma pracovat a nevypadnout z toho, ale je to slabá útěcha, budu mimo. Přeju, ať to zvládneš podle svých představ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.