| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chacharko, mám podobný příběh. První UTZ jsem absolvovala ve 14. týdnu těhotenství, kde mi termín porodu určili o 14 dnů dříve, než vycházel podle MS. Tohoto termínu se doktorka držela zuby nehty, takže pár dnů po něm mi chtěla udělat Hamiltona, kterého jsem odmítla. To jí velmi naštvalo, takže jsem dostala přednášku o rizicích přenášení, včetně úmrtí dítěte, i přesto, že jsem každý den chodila na CTG a vše bylo v pořádku, těhotenství bylo bezproblémové a dítěti se evidentně vedlo dobře.
Skončilo to tím, že mě odmítli dále kontrolovat a dali doporučení k nástupu do nemocnice. Já už pak k doktorce nechodila, akorát jsem jednou byla na kontrole ve Vrchlabí, kde mě doktorka uklidnila, že dítěti se daří dobře a že ten termín je opravdu špatný, zkontrolovala mi i plodovku, zda jí je dostatek a zda je čirá.
Rodila jsem nakonec týden po termínu podle MS, takže vlastně tři týdny po tom prvním termínu.
Plně tě chápu, byly to strašné nervy, i přesto, že jsem víceméně věděla, že termín je blbě, stejně všichni už od začátku října čekali, kdy porodím, rodila jsem nakonec 1. 11. ~t~.
Vím, že tím, že jsem na konci už byla bez dohledu jsem riskovala, ale já už opravdu na strašení neměla nervy a vyvolávaný porod je pro mě větší strašák než plánovaný císař.

Tím nechci Juldu nabádat k odmítnutí lékařské péče, spíš jen říct, že stačí narazit na negativně naladěného doktora a vše je jinak. V tvém případě Juldo bych konzultovala dál a jinde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.