| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Juldo, všechny moje děti měly kolem 3000g a méně, já myslím pro snadný porod ideální váha.~:-D

Kohnová má pravdu, že zítra nebo u jiného lékaře se možná dozvíš něco úplně jiného než včera. Já ke konci posledního těhotenství měla při jednom UTZ prosáknutí tkání plodu na 1mm (měla jsem GDM, takže věděli co hledat), o 4 dny později jsem na UTZ u jiného lékaře žádné prosáknutí neměla a za dva dny na dalším UTZ u dalšího jiného lékaře zase měla. Takže doktorka může vidět to, co předpokládá, když bere v úvahu, že přenášíš a ne to, co doopravdy je. Asi by to chtělo další názor od jiného lékaře a dala bych na to, co cítíš, neříkej si, že si plašan, máš-li skutečně pochybnosti, vnitřní strach, tak jednej podle toho, co cítíš, ale chápu, že nyní už je to těžké, když jsi vyplašená od té doktorky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.