| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku To už tady bylo…

Jsem chlap a po přečtení vašeho příspěvku jsem měl chuť vám podat ruku a poděkovat za tak krásný a přirozený názor. Souhlas, 100%! Mě i manželce též přijde na hlavu postavená dnešní echt-emancipace, kdy žena porodí a za 14 dní už vystupuje večer co večer ve dvou muzikálech a po zbytek času zkouší a ještě se stihne nechat vyfotit někam na úvodní stranu Betynky, Maminky, jak nám ten drobeček hezky roste... Žena, trávící celou rodičovskou dovolenou doma, je považována skoro za nesoběstačnou puťku, co si zničila možnost kariéry. A kamarádky "manažerky" na ní pohlíží jako na bytost hodnou upřímného politování. Nejsem kategorický, ano, sám bych dovedl odříkat 1000 a 1 argument těch žen či mužů, které váš článek zvedl ze židle a kroutí nasupeně hlavou, mnohá ALE i mají mnohé do sebe, ale já přesto říkám (spolu s manželkou, rok a půl letou dcerou a druhým potomkem "na cestě") DÍKY.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.