Přidat odpověď
Já jsem si nechala zavést Mirenu hned po šestinedělí po druhém klukovi a cca rok jsem NEUSTÁLE střídavě špinila nebo krvácela. Do toho mě doktor cpal dalšími hormony, aby se mi cyklus upravil. Doktor mě neustále přesvěčoval, že to bude dobré.CCa po roce jsem si tělísko nechala vyndat a ta ÚLEVA!!! V práci mi holky Mirenu velice doporučovaly, i můj gynekolog, letáček jsem dostala i v porodnici. VŮBEC mě nenapadlo, že mi tento typ antikoncepce nebude dělat dobře. Brala jsem prášky x let a nikdy žádné problémy.
Ptala jsem se svého gynekologa (a i jednoho cizího), co si o tom myslí, co bylo špatně? Mohlo to být nějak špatně zavedeno? V podstatě mi řekli, že nic špatně nebylo, že mi to zkrátka nesedlo. Můj gynekolog mi říkal, že zavedl tělísek desítky a zatím jen já jsem měla takové problémy.
Takže, obdobně, jak tu někdo rekapituloval finance: já jsem za rok antikoncepce zaplatila cca 5500 Kč za mirenu, za vložky raději nekomentuju.... Ale co je nejhorší: i s šestinedělím jsem chodila ROK s vložkou - nic moc:-(.
Předchozí