Laveru používám růžový šampon na vlasy, ale já mám hodně suché vlasy a sedne mi málo co. Pak už jen pánská Nivea a dětské šampony (Lavera nebo Urtekram). Pak jsme měli od Lavery opalovací krémy a krém na ksicht pro děti a jednou mast na prdelku. Celkově ji hodnotím jako hodně dobrou kosmetiku. Oproti Dr.Hauschkovi je cenově pořád přijatelnější. Alverde mi sedne jen něco, konkrétně šampony vůbec, ale jak jsem psala, mám hodně suché vlasy. Od nich používám tělová mlíka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.