| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marie, musím s tebou souhlasit, že je velmi těžké až nemožné pochopit to, co člověk neprožil.... i když jsem něco podobného po "odhalení" řešila bohužel na té druhé "straně barikády", takže trošičku, něco málo o daném problému snad tušit můžu.

Nicméně, když někdo zakládá diskuzi na určité téma, předpokládám, že chce slyšet (číst) co možná nejrůznější názory a pohledy na dané téma. Všichni, co do diskuze přispívají, pak nemusí souhlasit s názory těch ostatních... a o tom to přece je... je přece super, že každý má na něco jiný názor, že naše názory jsou rozdílné (jsme každý ovlivněný výchovou, vzděláním, prostředím, ve kterém jsme vyrůstali a v němž v současné době žijeme a dalším)... myslím, že kdybychom tu všichni souhlasili se všemi, tak vůbec nemá smysl o něčem diskutovat, ne? Právě v rozdílnosti názorů je to bohatství... a záleží na každém z nás, co si z toho vybere, nad čím bude přemýšlet a nad čím mávne rukou.

Takže na druhou stranu, nemohu souhlasit s tím, že se nehodím do téhle diskuze. Na jakékoliv téma si každý může přeci udělat svůj názor a též jej obhájit (také jsem zakládala diskuzi, kam přispívali i ti, co se s daným problémem nikdy nesetkali a zřejmě v budoucnu ani nesetkají, ale i jejich názory jsou přínosnými a i když s mnohými třeba nesouhlasím, tak si je velmi ráda přečtu a zamyslím se nad nimi). V dané chvíli mám na předestřený "problém" názor ten, co jsem zde napsala. Život mě však naučil, že "nikdy neříkej nikdy", takže možná bych psala něco jiného za pár let, kdy by byla moje životní zkušenost jiná..... kdo ví. Nicméně za tím, co jsem napsala si stojím :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.