| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když slunce, buď v klidu, nechtěj vědět, jaké šaškárny sestry musejí absolvovat k tomu, aby si udržely registraci~;((

Semináře, kurzy, psaní odb. článků...Elearning je ještě rozumná forma.
Ty semináře si v soukromém sektoru platíme a není to levné. O časové náročnosti vůbec nemluvím.
Po 3 nočních jsem ráda, že žiju, natož ještě někde sedět na semináři. Mám den na vyspání a pak zase razím do práce~a~
A jako sestra matka bez hlídání jsem úplně v háji.
No říkám, někdo myslel~g~

Ve státním jsou furt nějaké schůze. Dojít musíš, ať jsi po noční nebo před noční.

Dceru směřuj na Bc. studium jinak si celkem vytrpí a nic moc nevydělá. Časem by stejně přišla na to, že pokračovat ve studiu je nejlepší.

Oni to na MZ stejně musejí přehodnotit, páč situace ve zdravotnictví je už pár let krizová.

Jinak naprostý souhlas s tím co psala Raďulka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.