| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, ozvyma se po delsi dobe, nejak posledni dobou neni na nic cas.
Radulka se zacina pohybovat, tak ho od nekud porad taham. Zacina si stoupat, je to oproti Natalce rychlik.
Vcera jsem mu nasla prvni zoubek, tak to odpovida poslednim uknouranym dnum.
V tydnu oslavil 8mesicu, byli jsme u dr. v poradne a vazi 10kg, pekne se pronese macek.
Taky ho od stredy zaciname ucit spinkat u sebe v pokojicku, posledni noce byli narocny, chtel by spat s nama v posteli a budil se na kojeni co hodinu, tak jsem rekla dost a odstehovala jsem mu postylku do jeho pokojicku a ucime ho spat a naucit ho kojeni jenom 2x za noc. Casem bych chtela odbourat i to, velky uz je na to dost, ale nechci tech zmen moc najednou, staci, ze ted spinka aspon v postylce.

Natalka odjela dneska na hory se skolkou. Jeli jsme ji vyprovodit k autobusu, ale do rana tu napadlo neuveritelny mnozstvi snehu, takze nam tam neslo zaparkovat, M. tam jenom zastavil, vylozil veci a poslal me domu.Coz jsem nebyla ochotna prijmout a tak jsem jela k nemocnici na parkoviste a s kocarem se hnala zpatky, abych ji stihla zamavat. Nesla vubec skrz ty zaveje jet, takze jsem pres ty kopice kocar prenasela.Do toho mi volal manzel, kde je potvrzeni ze je zdrava(jenom cestne prohlaseni) na ktery jsem uplne zapomenela, tak to musel vyplnit sam. Natalka mavala jako zbesila.
Manza jel s nima, jim tam vylozit veci....volal mi, jeslti jsem dojela v pohode domu a ze NAty se jeste ani jednou neohlidla, jestli v tom buse vubec sedi.
Uronila jsem slzu. Moje mala holcicka jede pryc na tyden s "cizima" lidma. Strasne to leti, ale kdyz ona je takovej krehkej mazel. Snad to tam zvladne, zitra vecer zavolam ucitelce, dostali jsme telefon a muzeme si kdykoliv vecer zavolat.

No tak tolik od nas.
Jsme ted nejak vystaveny, nic se nam nechce delat, porad se tak nejak srovnavame z toho narocneho leta. Udelali jsme kolem baraku plno prace. Nechali jsme udelat bazen, zarovnali pozemek, zaseli travu, kolem baraku jssou vsude udelany obrubniky, vepredu jsou zasazeny thuje. NA jare budeme pokracovat se zamkovkou, barvou fasady a tak. Porad je co delat.

Koukam, ze je tu posledni dny mrtvo, tak snad se ukazete a pochlubite se co je u vas noveho.

Mejte se hezky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.