| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zuzini, odkaz pošli, určitě se ráda dozvím víc.

Zdenko, žíněnku tam měli (ne teda na všech pokojích), ale není problém ji přemístit tam, kde není. Jinak mají jednu porodní stoličku a několik vaků, na nadstandardu vanu.

Cizinko, nějčastější polohy ve FN Brno jsou v polosedu, na boku a na vaku. Právě u toho vaku jsem uvažovala, jaký je rozdíl v tom, jestli jsem v polosedu na křesle nebo na vaku. Mně je spíš příjemná představa opírat se v kleku o ten vak.

Mono, nejsem přímo z Brna. Nejblíž to mám do Vyškova, ale odsud mám docela špatné zkušenosti z hospitalizace v průběhu prvního těhotenství a švagrová má odsud velmi nepříjemné zážitky přímo z porodu a pak při následných komplikacích.
Co se týká ambuporodu, tak vím, že u Milosrdných jsou v Brně nejvstřícnější. Psala jsem si ale s jednou z nakukujících na PD a zatímco s ambuporodem problém nebyl, tak třeba volbu polohy u porodu jí neumožnili. Každopádně ještě se tam chci taky podívat.

Raďulko, s tím neumrtvováním šití se setkávám fakt dost často, až mě to zaráží, že se s tím rodičky spokojí, že to nejde a pak řeknou, že to byla nejhorší část porodu. Já si vůbec neumím představit, že by do mně bez umrtvení píchli. Jenže co dělat, když ti to o té nemožnosti umrtvit bude tvrdit lékař? Já jsem po prvním (klešťovém) porodu měla rozsáhlé šití a nevěděla jsem o něm.
K té dirupci při prohlídce - bez oznámení - při mém prvním porodu (ve FN Bohunice)se mě na všechno ptali, samozřejmě někdy to jejich vysvětlení bylo značně jednostranné, ale nedělali nic bez mého vědomí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.