Sally, Naprosto souhlasim. I ja jsem do manzelstvi skocila rovnyma nohama. S manzelem jsme se do sebe zamilovali a jak se rika "do roka a do dne". My meli stesti a klape nam to - uz temer 8 let. Kdyz se ale ma dcera jednou bude chtit vdavat, tak ji poridim knizku "co by se melo probrat nez reknu ANO". Povazuji to za velice prospesne. Kdyz jsem byla svobodna, tak mne ani nenapadlo se nad takovym "seznamem" zabyvat. Myslim, ze prave proto ztroskota mnoho vztahu - lide vlastne postupne zjisti, ze se k sobe nehodi a kazdy ma naprosto jine predstavy o budoucnosti, jine priority... Nerikam, ze takovy vzajemny vyslech zachrani manzelstvi. Ale zaroven si mladi lide uvedomi, ze ke spokojenemu manzelstvi nestaci jenom "mit se rad". Asi jednou sve dceri reknu, ze manzelstvi je vlastne "cesta spolecnym zivotem" nekdy rovna a nekdy hrbolata...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.