| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, strašně moc Vám děkuji za tak okamžitou podporu. V mém okolí není člověka, který by mi řekl, že ho mám brát zpátky.Sestra mi dokonce řekla,že by té jeho nové ženské poslala flašku, za to že to rozhodla za mě, sranda že? Já jsem taky ten první den, kdy tady nebyl hned přestavěla nábytek,snažila se zabavit, abych na něj nemyslela a celkem se mi to povedlo.Možná zjistím, že život bez něj bude vlastně fajn a já můžu začít žít jen pro sebe a své děti a nečekat, že přijde z práce a prostě se mnou nebude mluvit.Partnera si nehledám,ani nechci aby měly jiného tátu v tom jsme se shodli oba.Já prostě nevím jak si to představuje,taky nechápu,jak to zvládne,každopádně teď čekám jak se zachová.Okolí si také myslí,že jim to nevydrží,že ta jeho nová ženská na něj bude tlačit,přece u něj bydlí a takové řeči jako že mě chápe, že se taky rozváděla jí asi brzy přejdou, kdo ví.Každopádně se svěřením dětí do péče a žádostí o alimenty nebudu otálet.A kamarádka mi poradila,že pokud jej opravdu miluji a budu jej chtít vzít zpět,třeba jen kvůli dětem,mám se s ním nejdříve rozvést a potom s ním třeba žít,každopádně ty zadní vrátka mám teď mít já.Myslíte,že je to dobré řešení.Dětem jsme řekli,spíš té starší,že tatínek teď hodně jezdí pracovat pryč a nebude často doma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.