| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky nemůžu spát,malá se mi zase počůrala a ta menší se vzbudila na mlíko,tak jsem tady zase.Děkuju Vám všem za rady,je to příliš krátká doba na to,abych myslela reálně.Tento měsíc ještě nějak vyžiju,ale příští měsíc se mi láme mateřská 3.800,- tak už budu muset uvažovat co a jak.Mám strach,že když ho nevezmu zpátky a budu si chtít zařídit život bez něj,tak mi začne vyhrožovat,že teda souhlasí s rozvodem,ale byt se prodá,vyplatí hypotéka a zbytek se rozdělí.Já pak přijdu o byt a co si dneska koupíte za nějakých 100,000,-,které snad každému zbudou.Tady máme moji rodinu,holky babičku,tety,strejdy,sestřenice a bratrance,na které jsou zvyklé.Děkuji bohu za to,že se nám podařilo sehnat byt v domě kde bydlí celá moje rodina,která mě podporuje.Mám o něj přijít jen proto,že jemu to třeba nevyjde,vyzkouší si žít s jinou a pak nebude mít kam jít a tak se bude chtít vrátit?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.