Přidat odpověď
Kopíruji to co psala Marie, k tomu jsem psala svůj příspěvek směrem k Tpobě:
Fluo, jiný názor - samozřejmě, od toho tu je diskuze. Ale uvedla jsi svůj příspěvek úvahou, že se asi nehodíš do dnešní doby, ovšem usuzuješ tak na základě příspěvků do diskuze, jejíž název napovídá, že půjde o poněkud "jiné" ženy (než jsi například ty). a zbytek argumentace je založen na tom, že si sizuaci "zamilovaná do jiného muže" neumíš vůbec představit, připadá ti nepochopitelná. Ovšem sytý hladovému nevěří atd... viz teta Kateřina.
Prostě nejdřív si zkus představit, že jsi zamilovaná (i) do jiného než "svého" muže, a pak zkus formulovat názor, radu, co dělat. Pokud se díváš jen z druhého břehu, je bušení hluchého do vrat...
Nemyslím to ale zle. Jo a jak jsi psala, že se to musí manžel dozvědět, tak to fakt nemusí. Jak jsi na to přišla, to vůbec není pravda. Je mi líto, jestli jsi někdy měla s tímhle trápení, ale musíš z toho vinit jen manžela, ona ta milenka za to nemůže, že on neudržel poklopec. Ale pochopila jsem, že jste si tím asi prošli a pak se všechno upravilo. Miluju svého muže a zároveń spím i s jinýma, bohužel, ale je to tak, každý to máme prostě jinak.
Předchozí