taky mam same dobre zkusenosti. jeste se mi nestalo, ze by mi nikdo s kocarem nepomohl - taky zdravim smichovske nadrazi :-), ale nedavno tam snad budovali vytah. dokonce i na ulici, kdyz sjizdim z baraku prikry najezd, tak mi kolemjdouci nabizeji pomoc. trosku horsi to bylo v tehotenstvi, to me moc sednout nepousteli. uvedomila jsem si, ze nejcasteji pomahaji muzi v mem veku, rekla bych potencialni otcove a hned za nimi nasleduji zeny v mem veku, tedy potencialni matky. nevrli byvaji muzi kolem padesatky - asi jim v jejich veku uz deti prijdou obtizne :-)
taky se musim priznat, ze jsem jednou nepomohla pani s kocarkem, byl to trapas, bylo to na konecne, byly jsme v autobusu jen dve. ja byla tehotna, ale nebylo to jeste videt, a mela jsem panickou hruzu ze zvedani tezkych predmetu :-) akorat blby bylo, ze jsem nemela energii to te pani vysvetlit :-) nastesti sel nekdo kolem. a taky jsem parkrat nepustila sednout v tramvaji starsi lidi - to jsem zas mela problemy se zady, strasne tezko se mi chodilo, ale takova vec taky neni videt. chci tim rict, ze kdyz nekdo nepomuze, muze mit k tomu taky duvody, ktere nejsou videt. proto nikoho neodsuzuju a naopak jsem vzdycky mile prekvapena, ze mi nekdo pomuze a hezky mu podekuju.
a co se tyce zakazu vstupu s kocarkem - je to trapne. ja ale jezdim s kocarkem vsude, proste me nikdy nenapadlo se divat na dvere, jestli je tam kocar preskrtnuty. zatim me odnikud nevyhodili, mozna, ze vsude byl kocar povoleny :-) ale radeji se na ty symboly dal nebudu divat.
lenka
Předchozí