Přidat odpověď
zrovinka jsme na dovolené na horách. Já, manžel, 11 měsíční mimčo a 2 a 3/4 roční dcera. Bydlíme v penzionu, jídlo máme zajištěné. Je to už poněkolikáté co jsem s dětmi, nebo jen s dcerou na dovolené, byli jsme dvakrát i v zahraničí. Většinou mi zbydou krásné vzpomínky a fotografie, za které jsem ráda a dcera se zase seznámí s novými věcmi, pozná hory, može a tak. Ale je to vždycky šílená makačka. Nejsme ve svém prostředí, děti jsou vykolejené nemáme tu všechno co přispívá k domácímu komfortu a tak. Ideální pro mě byla dovolená s maminkou, která se s námi dělila o hlídání a práci kolem dětí a byla za to ráda, my jsme jí za to hradili veškeré náklady a všichni jsme byli moc spokojení (mojí mámu mám fakt ráda, takže je to príma). To jsme si i trochu odpočinuli. Ale i když na to za týden zapomenu, jsou to celkem galeje. Jak to máte s malými dětmi vy ? Podařilo se vám někdy si opravdu odpočinout ? A jezdíte vůbec někam ? My se vždycky hrozně těšíme a vracíme se vyčerpanější, než jsme vyrazili.
Předchozí