Také mám hrozný strach, co všechno se dětem může stát a někdy lituju, že jsem je do tohoto světa porodila. Mluvila jsem o tom s tchýní a ta mi řekla, že to nikdy nepřestane, že si časem trochu zvyknu.
A s těmi pedofili - v létě se mi stala taková věc. Šla jsem s dcerkou (3 roky) a s manželem po městě, když jsem si všimla, že jeden chlap dcerku sjíždí takovými pohledy, jako by se koukal na prostitutku vystavenou někde ve výloze. Úplně se mi z toho zvedl žaludek. Když si všiml, že jsem si všimla, rychle se ztratil v davu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.