| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když byly dceři 3 roky, byli jsme na návštěvě u dědy. Když jsme odešli, tak volal, že se mu ztratilo 600,-, které měl položené na komodě. Ve vzduchu viselo, že to mohl vzít kdokoliv z nás, včetně jeho zcela nové "spolubydlící" (nemáme až tak dobré vztahy). Snažila jsem se z mojí holky dostat, jestli ty peníze viděla, ale nic neřekla, jakoby vůbec nevěděla o čem mluvim. Až druhý den jsem s ní šla k dědovi a zcela normálně se zeptala, jestli neví, kde jsou ty papírky, co tady ležely... Najednou odběhla do ložnice. Schovala je za televizi. V tý době si ještě hodnotu neuvědomovala. Docela se mi pak ulevilo. Takže od té doby ví, že když najde v bytě kováky (třeba když vyndám kapsy při praní kalhot), může si je dát do svojí kasičky (a musí se mně zeptat). Papírových se nesmí dotknout. Ale stejně je nenechávám nikde volně ležet. Momentálně by byl mladší schopnej je rozstříhat....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.