Ma zkušenost je vcelku dobrá. Bydlím v Ostravě a pomocí MHD se pohybuji dost často. Většinou se lidé sami nabízejí, že mi pomužou, někdy jsem i překvapena, neboť to bývají i důchodci, kteří jedou "ušetřit" do Kauflandu. Vždycky se však jemně vytočím, když na sedadle vedle místa pro kočárek sedí sedmnáctiletá koza, se kterou nic nehne a tváří se, jako že jí kočárkem omezuji její životní prostor. A to ikdyž je tramvaj skoro prázdná neb bydlíme před konečnou. V obchodě měli blbé řeči jen dvakrát, řekla jsem jim, co si o tom myslím a šla jinam. Obchodu s levným oblečením je tu opravdu spousta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.