Teď už s kočárkem moc nejezdím, malýmu je 2,5, ale když byl v hlubokým, taky mě vyhodili z několika obchodů (např. "Vše za 39,-" na Masarykové v Brně), že bych prý mohla něco ukrást a schovat to do kočárku. Vytekly mi tam tenkrát nervy, protože to byl už několikátý obchod a všechny včetně arogantní vedoucí jsem tam seřvala, že je dám do novin a že už mě tam v životě neuvidí. Problém je v tom, že jim je to šumafuk!
Ještě teď mi pění adrenalin, když si na to vzpomenu!
Nebo jsem s mámou a frňousem v kočáře byla v galerii na výstavě a hlídačka, pod záminkou, že malýmu tam bude horko, se nás snažila vystrnadit ven. Opáčila jsem jí, že nemíníme nic ukrást (bylo mi jasný, že jí jde o to), ono taky dát obraz velikosti stěny pokoje do kočárku by asi byl problém :-).
Až jsme odcházeli, poté co jsme si vše prohlédly, jsme před tou hlídačkou ostentativně odhrnuly peřinku, jako aby viděla, že tam nic odcizeného nevezeme. Bylo vidět, jak jí je to trapný.
Jinak s MHD problém nemám, vždycky jsem si někomu řekla, akorát jeden aktivní děda se jednou poroučel do tramvaje na zem, protože zakopl o schod, jak s kočárem couval a já zachraňovala malýho :-).
Předchozí