Přidat odpověď
Ahoj holky tak jsem zase tady, dneska byl teda den.Přišel po práci, donesl mi nějaké peníze,ať vydržím do sociálky a bylo vidět, že mu holky chyběly.Nabídla jsem mu kafe,ptala se jestli má hlad, on jen seděl a koukal na děti.Zkoušela jsem nadhodit téma návrh na svěření dětí do mé péče a stanovení výživného.Když jsem začala mluvit o výživném,tak se na mě podíval jak na vraha a řekl, z čeho by mi to asi tak dal,když mi platí nájem a hypotéku.Milým hlasem jsem mu vysvětlila,že samozřejmě je to pouze papír,ať dostanu nějaké příspěvky od sociálky,ale že to musí být soudem stanovené a na penězích se domluvíme my.Změkl a řekl,ať to teda podám.Zkusila jsem se ho nenápadně zeptat na děti a on řekl,že ty její žárlí,tak jsem řekla,že se to srovná a on odpověděl, že ta jeho nová taky nečeká,že s ním mu to musí vyjít.Koukala jsem na něho jak zjara a nevěděla co říct.Takže od si to vlastně šel jen tak vyzkoušet na ostro asi,nebo nevím jak to nazvat.Prostě hovado.Suše jsem mu sdělila, že potřebuju v sobotu hlídat děti, že jsem domluvená s holkama.Říkal,že stejně chtěl přijet,tak že to není problém.Řekla jsem mu, že ale tady musí spát,protože nevím,kdy přijdu.Řekl tak jo a odešel.Myslíte, že jsem udělala blbosti? Díky za rady
Předchozí