| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky zážitek by pro kluka nebyl dárek, protože zážitků máme během roku spoustu - běžně jezdíme do aquaparku, do ZOO, do kina, na výlety - např. jsme byli v jeskyních, na horách.... syn má po materiální stránce vše - manžel slušně vydělává takže nepočítáme každou korunu a možná to syn vidí proto se stupňujou jeho požadavky - samozřejmě ho nezahrnuji hračkama a vším na co si ukáže - myslím, že se chce vyrovnat spolužákovi jemuž rodiče koupí vše na co si ukáže i tu velkou kuličkovou pistoli, kterou jsem já synovi odmítla koupit.

K otázce - syn je chytrý a učení mu jde samo - předpokládám, že bude mít opět samé jedničky. Myslím, že nějakou odměnu si za školní výsledky zaslouží, ale přiměřenou - chci pro jeho vývoj udělat to nejlepší a to se nepodaří když ho budeme zahrnovat drahýma darama - jsme z toho s manželem smutní, že v 10 letech náš syn chce jenom peníze - chtěli bychom jeho vývoj posunout správným směrem, ale jak to udělat když kluk nechce pochopit, že tak velké dary se za vysvědčení nedávají - asi ho vezmu do Afriky, aby viděl jak také můžou žít chudé děti z Afriky...

Ještě tu padla otázka zda syn má kámoše na doma - tak vlastně ani ne - jeden co bydlí vedle nás tak je sportovec tělem i duší a denně je na sportu, což můj kluk není schopen držet tempo s ním - můj syn je na sport vyloženě levej a ještě k tomu je po mě introvert a dělá mu problém se začlenit do kolektivu kdekoliv - takže mu dělá problém jít mezi nový kolektiv na kroužek - myslím, že syn je nejradši doma a sedí u počítače - snažila jsem se ho dovlíct na všechny možné sporty, kroužky - od mala - ale všechno dělal chvíli a přestal, že ho to nebaví... nebaví ho s námi lyžovat na horách, nebaví ho jezdit na kole, koloběžce, nebaví ho bruslit, hrát fotbal, prostě nic!!! A to jsem se opravdu snažila ho vést ke všemu a vše bez výsledku - co dál s takovým dítětem?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.