V obchodem se mi zatím nic nepříjemného nestalo, ale v ordinaci ano. Potřebovala jsem nutně udělat malý chirurgický zákrok na noze a pro malou (tehdy asi 8m) jsem neměla hlídání. Tak jsem jí vzala do ordinace s sebou. Po vyzvání jsem vjela s kočárkem dovnitř a zaparkovala ho hned u dveří, kde si lidé nechávají kabáty a boty. TAkže jsem nikde nenadělala špínu. Přesto mne paní doktorka vypoklonkovala s tím, jak by k tomu přišli ostatní, co infekce atd. Když jsem jí řekla, že ostatní se přezouvají na tom místě kde já nechala kočár, řekla, že je to něco jiného. A prý mám dceru nechat venku v čekárně, prý mi jí tam někdo pohlídá. Neříkám, že v té čekárně to byl samý úchyl, ale dát své dítě hlídat někomu cizímu to jsem rezolutně odmítla a odpajdala jsem do jiné ordinace. Když jsem tam volala, jestli je možné si vzít s sebou malé dítko v kočárku, tak nechápali proč se na takovou věc ptám, když nemám hlídání a potřebuji ošetření. Při výkonu mi malou v kočárku šoupli hned k lehátku aby na mne viděla. A byl klid. Žádný problém. Takže opravdu záleží na lidech. Jen mě trochu zaráží přístup lékaře v té první ordinaci - byla to totiž žena.
Předchozí