Přidat odpověď
K počítači jsem se dostala, díky té příjemné chřipce a takovému chytrému chlapovi, jako jsi ty až teď. Můj muž má taky plky o tom, jak a co mám dělat, abych byla v klidu. Jo, ale aby hnul zadkem a např. sebral všechny ty hračky, když já mám teplotu, těhubříško se už taky těžko ohýbá, to ne, leží dál a řekne mi, tak si taky lehni. A kdo to za mě všechno udělá, kdo musí nakonec zase vstát a jít k malý, která např. leze do nějakých výšek, nebo mi vyhazuje skříň? O tomhle se nemá cenu s chlapem bavit. Naštval jsi mě. To není přece řešení, chtěla jsem radu ohledně toho, jak získat fyzickou i psychickou energii.A jak tu někdo psal, maminku i tatínka mám fyzicky pracující až do půl pátý, styděla bych se v jejích letech jí tam dávat po práci ještě dítě na hlídání, dávám jí jen občas o víkendech, ale nemoc si nevybírá, asi mě podle tebe měla zastihnout o víkendu a né v týdnu. Tchán a tchýně by pohlídali, už jsou v důchodu, ale bohužel taky s chřipkou. Jedna mamina tu psala, kdybych měla jednu z těchto možností, tak sem nepíšu.
Předchozí