| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Respektující výchova očima (mírně) poučeného rodiče

me se osvedcuje nejdriv cistit zuby a pohadku cist az uplne nakonec.
pokud lita, tak ji dam na VYBER - mame cas jen na jedno - skakani nebo cteni. zitra je skolka (moji dceri je ale stejne jako tvoji) a musime byt v tolik a tolik hodin v posteli.
rozhodne se a pak nese DUSLEDKY SVEHO JEDNANI.
zatim jsem to za pul roku pouzila do dusledku asi 3x. bylo pro ni hodne tezke ty nasledky nest a obrecela, ze neni pohadka. ale nebyl to trest! jen dusledek jejiho vlstniho rozhodnuti!!!
take jsem sedela u postele s ni a souhlasila, ze je smutna, a moc by si prala se ted uz rozhodnout jinak a je skoda, ze uz to nejde. ale snazila jsem se ji upozornit, ze to behani bylo taky moc prima a hlavne zitra se muze rozhodnout znova :-) !
samozrejme, ze sla spat vlastne mnohem pozdeji nez normalne, ale pak nekolik tydnu stacilo jen pripomenout cas je jen na jedno... je to na tobe.
nekterym detem muze dele trvat, nez pochopi, co je to dusledek vlastniho rozhodnuti, ale myslim, ze nakonec je to rozhodne rychlejsi a dite se uci zodpovednosti.
no a jeste jsem si vsimla, ze pomaha, kdyz muze pred ukladanim chvili behat. proste jen sem a tam, co nejrychleji. vypotrebuje posledni prebytky energiie a pak je pohode. tak uz s tim ted pocitam, ukladani zacinam o 10 minut driv a reknu : utikej a pak slikneme mikinu atd az je slecena a oblecena (a unavena ;-) )

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.