To opravdu nejde, a nejlepsi je to, ze ty deti kopiruji i mezi sebou to, jak se k nim chovame my. Napr. Nejtarsi 8 na prostredni 4: Ja vim, ze si s tim chces hrat, ale ja to ted potrebuji do skoly, muzes mi to dat? NEEEEEEEEE!!!! A jak dlouho si s tim budes hrat? A das mi to pak? Dala ji to asi za deset minut. MAlem jsem se opila radosti. Ono ze zacatku je to na dlouho a spis to zdrzuje, ale jak se to stane pravidlem, tak to jde. Samozrejme ne vzdy a vsude, ale jde to rozhodne lepe, nez kdy driv.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.