Z vlastní zkušenosti mohu říct, že u prvního dítěte jsem šílela, u druhého jsem získala trochu nadhled a u třetího jsem už některé věci vůbec neřešila - kupodivu do fungovalo nejlíp. Mojí kamarádce se zadařilo ještě o jedno dítě navíc, tak to už bylo úplně v pohodě. Asi na tom něco bude, když dříve měli hodně dětí. Když jsme obě zůstaly na děti samy, jedna vdova, druhá rozvedená, tak jsme si navzájem hlídaly děti nebo jezdily se všemi dětmi na týden na chatu. Režim jako na pionýrském táboře - bez ironie - k naprosté spokojenosti a pobavení všech. Naše děti na to rády vzpomínají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.