chápu prvobytně pospolnou společnost:-), ale... četla jsi příklad mé smyšlené rodiny ze včera? Asi tak nějak je to u nás, rozumíš?
Nejsem asi jen ta "MATKA", ale jsem především tím. Buhužel? Bohudík? Nevím, prostě to tak vyšlo. Na děti a téměř vše kolem dětí jsem tu já (ne kojná či chůva - ono tříleté kojení mluví za své), na úklid je tu paní. Na odvoz tchýně k lékaři jsem tu taky já, na velké nákupy je tu zejména manžel. A na nějakou práci, abych při těch dětech nebyla úplně mimo obor taky já.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.