| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravííím!

Mám tento organizační problémek ohledně mého porodu. Jsem z Lovosic a potřebuju se ve "správný okamžik"~m~ dostat do Prahy na Bulovku. Měla jsem vyjednáno s místní přepravní zdravotní službou, že mě odvezou kdykoliv zavolám. ( při prvním porodu vše klaplo, tak jsem si říkala, že nebudu měnit ověřený postup, stálo to 680, ale pořád levnější než vegetovat týden dva v Praze někde v penzionu)

Jenže ouha!~n~ Prý se změnila pravidla a ted už zdravotní přepravní služby ( i soukromé a nejedná se o klasickou RZ 155) musí rodičku převést pouze do nejbližší porodnice, dál prý jen s doprovodem lékaře nebo PA. Obvolala jsem 5 firem na Litoměřicku a žádná neposkytuje odvoz i s lékařem nebo PA. Prostě jen vozí důchodce na odběry krve a podobné prkotiny, když už vezou rodičku, tak šupem do Litoměřic.

Napadlo mě, jestli bych si nemohla sehnat sama PA, která by mě doprovodila. Když jde sehnat PA k domácímu porodu, tak by to snad šlo i k převozu, který netrvá více než 40 minut, že???

Možnost odvozu autem (příbuzným nebo známým) je prakticky nulová (nebo velmi komplikovaná), v Praze rodit chci a basta, už jsem tam i zaregistrovaná, to se mi fakt měnit nechce, do Litoměřic mě prosííííím nepřemlouvejte. Doufat, že v daný "okamžik" seženu taxikáře, co se nevyděsí, až spatří hekající těhotnou a nezabouchne dveře a neujede, se mi taky nechce, to je docela risk.

(v nejhorším holt budu vegetovat týden dva v Praze, peníze nejsou problém, ale je to takové blbé....no doma je doma, že???)

(jo a doma rodit taky nechci, nejsem prostě ten typ~d~)

!!!!!!!!!!!
Nemám tušení jak sehnat tu PA. Sice tu čučím do googlu, ale jaksi tápu. Kde shání maminky porodní asistentky pro porod doma??? Neznáte nějakou na Litoměřicku? Nějakou dobrodružku, co ještě nerodila na D8~;).
!!!!!!!!!!!

Děkuju za rady~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.