Ahoj, já mám 11 ti mesicni dceru a musím rict ze jsem zatim problem nemela. Za problém nepovazuji to ze si nekdy musim rict protoze to nikoho nenapadne. Co se tyce tech cedulek na dveri s presskrtnutým kocarem tak to jsem si jeste nikde nevsimla. S manzelem vlastnime par prodejen a tak bych vás chtela upozornit na jednu vec. Jak to vidime jako zamestnavatelé. Musim rict ze dozvedet se ze zamestnávám takovouto prodavacku tak bych ji OKAMZITE VYHODILA. Problém je v tom ze se to ke mne jako k majiteli ani nedostane. Takze az se to stane mne ze narazim na neochotu a sprostou prodavacku tak se rozhodne obratim primo na majitele a nebudu se obtezovat ani to resit pres vedoucí!! Mimichodem na Palmovce jsem také nakupovala a bez problému. MAMINKY NEDEJTE SE A TY KTERÉ NEMAJI POVAHU NA TO SE DOHADOVAT ZKUSTE KONTAKTOVAT MAJITELE:-) KATKA
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.