| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Respektující výchova očima (mírně) poučeného rodiče

Cetla jsem tuto knihu jeste pred detmi a na kazde strance jsem sykala "a safra!takhle se chovam k partnerovi. To je des!".Citila jsem se priserne, stydela se, ale byla jsem rada,ze mi to otevrelo oci. Uplatnovani do praxe je ale tak tezke! Obzvlaste s dvema malyma detma, chronickou unavou, podlomenym zdravim, nulovym sebevedomim,s vizazi povadlou (co to je kadernik? Neznam...) to proste nekdy ujede. Pak toho lituju. Ovsem jsem rada,ze si to ASPON UVEDOMUJU,co jsem udelala a rekla spatne. Kdyz jsem dala jednu klasickou situaci v knize rozebiranou jako kviz mame a babicce, nebyly schopny za 15 minut vymyslet jedinou vetu,jak by mely rict manzelovi, ze nevysal jeste tamhlety drobky na podlaze, aby se neurazil, neponizil a naopak aby mel jeste vubec kdy chut vysavat. Rekly mi stovky navrhu,jak by to rekly (byla tam ironie,zesmesnovani, vycitani,kritizovani, vydirani...),ale neprisly na jedinou rozumnou vetu.Tak jsem si uvedomila, jak vynikajici je tato kniha aspon pro ty,kdo jsou otevreni novym pohledum na vec (i kdyz to ani v mem pripade nezarucuje bezchybnou praxi :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.