| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já už to doma tři měsíce nemám..... Prostě už to bylo neudržitelné.... on mě nenáviděl, protože neměl sex. a já ho nenáviděla, jak jsem ho viděla, jak furt sedí u pc (teda pokud nebyl v práci, to jo, to musím uznat, že žádný lempl není. ale jinak doma - barák - zahrada - neexistuje, malá - jo má ji rád, to jo, ale tak na pomazlení, a to mu stačí, jinak at obstarávám vše já).. vlastně co všechno? jak on dycky říkával - dyt nic neděláš! nooo, tak mi řekni, co jsi za poslední týden/měsíc/3 měsíce/rok udělala? no ukaž mi, co jsi udělala? dyť tamhle v rohu v obýváku jsem viděl pavučinu... na kuchyňské lince nahoře je mastný "film", a odpad jsem musel vyčistit já (má na mysli ten odpad-sifon nerezový jak je to spojené se sítkem v nerez dřezu, jako že se to nelesklo nerezem., já nevím, ale já si zakládám na tom, aby byl doma pořádek, ale cídit odpad ve dřezu, aby se leskl..., přitom on sám po sobě neuklidí ani ponožky, ani nic ~Rv), no když jsme už jeli někam na bazén, na výlet (to mi chybí, to přiznávám), tak se malé dycky maximálně věnoval, ale to jak se mnou mluvil doma...:-© před malou... "se ti nelíbí, tak běž do kuchyně" , "padej" "zmlkni" "nejsem na ty tvoje kecy zvědavý" - to když jsem po něm chtěla, aby s něčím pomohl (s čím pomohl, když já doma nic nedělám, že), nebo aby si na chvilku pohrál s malou, at můžu třeba aspon o víkendu v klidu uvařit, a neodbíhat k ní, a nemít ji furt za zadkem (nejsem schopná ANI uvařit s děckem).
no tak ted je furt v práci, a jak přijde z práce, tak sedí u počítače. a když už ho to nebaví, tak jde prý chlastat někam. a prý mu nic nechybí.

no jsem vadná. i tak je mi občas hodně smutno. vždycky to tak špatné nebylo. ~;(( on se mi snaží pořád vnutit to, že je to všechno moje vina, protože já jsem na něho "srala" - v sexu. ale prostě když jste tím chlapem tak znechucení, tak to prostě nejde ~n~

OMLOUVÁM SE, POTŘEBOVALA JSEM SE VYKECAT ~;((~;((~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.