| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Chorvatská dovolená trochu jinak

no já bych ti to řekla tak, pokud je dítě vodomil tak se mu tam bude líbit, bude si házet kamínky, přebírat vodu a bude v pohodě. ale znám i případ kamarádky, které se kluk prostě šprajcnul a nevlzl za 14 dnů do vody. Jiná kamarádka zase byla s batoletem v bulharsku, dovolenou strávuili u hotelového bazénu... protože ty vlny to dítě prodstě dycky smetly. Já jsme proto ráda, že jsme mohla poznat chorvatské moře. pro malé děti je lepší klidnější moře, i když vlny tam jsou, menší, mírnější :-) mně to stačilo.

No a ad hotel my jsme prostě neměli tolik penněz, abysme mohli jet na měsíc do hotelu, proto jsme vlili ubytování v soukromí.

ad úklid - v tom novém ubytování paní jaxi nepočítala s hosyt před sezonou, tak tam rok neuklízela. To se nedalo... to jsme si museli prostě uklidit. ale jinak byli ti lidé tak moc fajn. Já si rozhodně nestěžuju na domorodce jako takové, kdepak, tihle byli ohromní. Stěžuju si jen na ty první ubytovatele, protože nám několikrát lhali.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.