I já patřím mezi maminky, které občas cestují MHD. Jsem z toho vždycky tak vynervovaná, že se zase budu muset doprošovat, že mi to vždycky zkazí náladu. Zcela nemožné je se dostat s kočárkem k vyzvednutí balíku na hlavní poštu v Brně. Musíte požádat vrátného aby pohlídal kočárek a s dítětem v náručí jít do patra vystát frontu a pak se snažit všechno zvládnout volnou rukou. Úžasná "zábava"! Kdo to nezažije, tak nepochopí, co všechno musí maminky s kočárkama zkousnout a raději neslyšet. Všem nám přeji, aby bylo víc lidí ochotných nám pomoci a méně těch co nám kazí náladu a celý den. Radka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.