já si nechala přepravit matrace přes TOPTRANS. Na jejich stránkách jsem si spočítala přepravu na kolik vyjde + DPH (cena se odvíjí od váhy a od kilometru). Převezli je bez problémů i nesmotané a nezabalené v krabici, jen tak volně v igelitu byli. Převezli je od paní z domu k nám domů. Volali předem, že jedou proto a že to vezou. paní dokonce mohla matrace nechat naložit jen odpoledne a šlo to bez problémů se na všem domluvit. Je možno i zadat kdo platí přepravu, zda odesílatel, nebo adresát. Já jsem s toptransem moc spokojená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.