Ziju v cizine a presne tak hloupe a nezkusene si obcas pripadam. Jsem s ditetem a briskem doma a pripada mi tezke sehnat kontakty na kohokoliv. Souhlasim s autorkou textu a prijde mi hrozne, ze tady se vetsina maminek z financnich duvodu po trech (ma-li stesti na zamestnavatele, tak po sesti, ale to uz je neplacene volno) mesicich vraci do prace. Bud ma chuvu nebo detatko supajdi do jesli. Zalezi opravdu na kazdem co preferuje - bydlet v lepsim, mit vice penez a nemit cas na deti nebo naopak. Nutno priznat, ze bych ale rada do prace sla, alespn treba na tech par hodin tydne. Asi to tak i udelam. Inu ne kazdy je soudni znalkyne, timto ti blahopreju a drzim palecky :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.