| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Matka s kočárkem - obtížný hmyz?

Moniko,

dnes jsem mela obdobnou zkusenost s prodavackou muzatkou(mimochodem pry je to chlap, rikala mi kamaradka, ktera s nim mela konflikt jeste ve stare prodejne).
Vjeli jsme cca v 16,30h do prodejny hlasite a slusne pozdravili-zadna odpoved- s tim, ze na nejake cedule se divat nebudu, jelikoz si myslim, ze prave proto prodejnu prestehovali do vetsich prostor, aby se maminky s kocarky nemusely tisnit mezi ulickama, kteryma se ani projit nedalo!!!
Vjela jsem s kocarem na pravo, kde jsou vesaky s detskym textilem.Muzatka na me zacal(a) rvat, ze at laskave s tim kocarem odjedu a necham ho na boku, kde neni koberec.Na mou otazku, co si to dovoluje k zakaznici odpovedela , ze to je snad jedno ,ze ten koberec je NOVY!!!!!!!!!A jak by vypadal, kdyby na nej kazdy vjizdel zaprasenyma koleckama!!!
Ma odpoved byla, ze je drza a ze sve dite tedy vytahnu z kocarku a necham ho volne pobyhat po prodejne, at klidne par vesaku strha,veci poslape, ze ona-on je tam od toho , aby to uklidil(a) a ze si popovidam s panem majitelem.Stichl(a).Ale vyznamne neco septala druhe prodavacce.
Tak jsem prohledla asi 5zimnich kombinez, MMCH hrozne kvality, desne usite, krive svy a trcely z nich jeste nite, preplacane nasivkama z barevnych plysovych zviratek a desnych cen...a rekla jsem ji,ze ji preji prijemny den a min te kyselosti ve ksichtu,ze to dela vrasky, bude jeste kyselejsi a male deti se ji budou bat!Zabucel(a) neco jako sbohem...a zacala rvat na jinou maminku.
Nevim, jestli pan majitel tohoto obchodu je totalne slepy nebo jeste nikdy neslysel na onu osobu stiznost, ale obcas by si mohl nenapadne sve zamestnance proklepnout.
Podotykam, ze me narazky na On-Ona nemaji nic spolecneho k nevrazivosti k homosex. a jinak orient.lidem.To je to posledni, co by me trapilo nebo vadilo!

Jinak tem matkam, ktere maji tak skvele zkusenosti s lidima co jim pomahaji do MHD ochotne a bez reci preju zazitky z naseho mesta.A verte mi, ze ja rozhodne necucim a neprikazuji , aby mi nekdo hergot pomohl.Vzdy slusne pozadam, poprosim, reknu, kde je treba kocarek chytit a podekuji.To je slusnost.A presto....a na jednom velkem brnenskem dopravnim uzlu blizko Vystaviste mi z 99% pomahaji predevsim mladi , tak nactileti, zatimco ti statni dospelaci stoji a delaji, ze nevidi a neslysi.

Co se tyka uradu, post..tak to je zbytecne komentovat.Vzdy jsem si sice poradila, jak nekdo podotkl, ze je nejlepsi spolehat jen sama na sebe, ale ne vzdy to jde.

NO rozhodne ja se radim k tem, kteri maji i spatne zkusenosti s obchody a MHD.

Hezky cestovani s kocarky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.